Skip to main content

AIM4

photo-1593642634315-48f5414c3ad9

AIM4 is een netwerkorganisatie die vraag en aanbod verbindt voor interim management- en directieposities op tactisch én strategisch niveau. Daarnaast bemiddelt AIM4 landelijk permanente management- en directie-vacatures.

“Ik werk hier al zeventien jaar en weet niet anders dan dat ik Enrico kan bellen als er iets is. Hoewel 2Dogs pas sinds 2023 bestaat, werken we dus al jaren met de eigenaar – Enrico Scholman – samen. En dat naar volle tevredenheid!”, vertelt Anne Turksma, consultant bij AIM4. “Enrico kent ons bedrijf door en door: hij kent onze manier van werken én onze mensen. Daarnaast kent hij onze gehele IT vanaf de start. Ook met zijn zoons, met wie hij 2Dogs runt, hebben we inmiddels goede ervaringen.”

Snel en pragmatisch: de voordelen van 2Dogs

“De meesten van ons hebben niks met IT. We zijn een kleine, slagvaardige organisatie en alles moet gewoon werken. Als het dan even niet werkt, of iets afwijkt van het normaal is het fijn dat je terug kunt vallen op IT-kennis buiten de deur. We hoeven 2Dogs dan maar te bellen en het probleem wordt aangepakt en zo snel mogelijk opgelost”, vertelt Turksma verder. “Die snelheid van handelen in combinatie met hun pragmatisme vind ik de belangrijkste voordelen van 2Dogs. We kunnen nou eenmaal niet zelf het internet herstellen of een router vervangen. We zijn afhankelijk van onze IT-partner, en vinden snelheid daarom belangrijk. En wat ook fijn is: als ik bel, weten ze dat ik alle standaard dingen (die mij vroeger zijn aangeleerd door Enrico) al geprobeerd heb. Daardoor kunnen ze snel naar de kern van het probleem en in samenwerking met mij vaak op afstand de situatie oplossen. Wij zijn wars van protocollen die het proces van oplossen alleen maar vertragen. Er wordt praktisch meegedacht. En daar vinden 2Dogs en AIM4 elkaar.”

“We vertrouwen volledig op 2Dogs”

Voor de twee vestigingen van AIM4 – in Bussum en Hengelo – fungeert 2Dogs als ‘IT-afdeling buiten de deur’. Turksma: “Van het internet tot werkplekinrichting, hardware en beveiliging: we besteden alles aan hen uit. 2Dogs zorgt dat onze IT draait en dat wij digitaal kunnen werken zónder dat we er zelf te veel omkijken naar hebben. Het is erg fijn dat de lijnen kort zijn, dat ze duidelijk communiceren en dat onze samenwerking prettig is. Daardoor vertrouwen we volledig op 2Dogs.”