Skip to main content

PVM Rijssen

PVM Rijssen

PVM staat voor Praktijk voor Mondhygiëne. Het Rijssense bedrijf bestaat sinds 1998 en heeft een team van vijf gediplomeerde mondhygiënisten en een praktijkmedewerkster.

“Wij vinden het fijn om een lokale IT-partner te hebben – een partij die letterlijk dichtbij is”, begint praktijkeigenaar Henriëtte Scholman (NB. geen familie). “Als er iets aan de hand is met het systeem, moet het voor ons namelijk snel opgelost zijn. Tijdens afspraken halen wij alle patiëntgegevens uit de computer, dus zonder werkend systeem zijn wij echt onthand. Gelukkig is het niet vaak voorgekomen, maar de keren dát het gebeurde heeft Enrico Scholman – eigenaar van 2Dogs – ons snel uit de brand geholpen. De lijntjes zijn kort en als dat nodig is wordt er ook in de avonduren of op een zaterdag gewerkt. Dat is precies wat wij willen: een IT-partner die snel schakelt, meedenkt en zich wil aanpassen.”

Up-to-date beveiliging van alle gegevens

Scholman vertelt: “We werken al een jaar of vijftien samen met Enrico, dus hij weet hoe onze praktijk in elkaar zit en wat wij belangrijk vinden. Enrico kan zijn kennis over onze organisatie dus zo overdragen aan zijn zoons, die nu ook bij ons over de vloer komen. Daarnaast heeft het goede, persoonlijke contact ons overtuigd om klant te worden bij 2Dogs en dus met Enrico mee te gaan naar het nieuwe bedrijf met zijn zoons. Ook mede omdat wij denken dat de jongere generatie sneller nieuwe dingen oppikt en kan implementeren. En natuurlijk leveren ze de IT-diensten die wij nodig hebben. Behalve de specifieke software voor tandheelkundige behandelingen nemen we bij 2Dogs alles af wat wij nodig hebben voor onze bedrijfsvoering. Ze beheren onze werkstations en ons netwerk en zorgen dat onze beveiliging up-to-date is én voldoet aan de actuele wet- en regelgeving. Dit is voor ons heel belangrijk.”

Niet te officieel, wél professioneel

“De samenwerking met 2Dogs is bovendien heel prettig”, gaat Scholman verder. “Ze zijn niet te officieel, maar wél professioneel. We kunnen goed met ze overleggen en vertrouwen blind op het advies dat ze ons geven. En als we iets (nog) niet willen, zijn ze niet dwingend. Er wordt ons nooit iets opgedrongen, de keuze ligt bij ons.”