Skip to main content

IT-beheer

De continuïteit van uw IT

Heeft u geen IT-afdeling, maar wilt u er wel zeker van zijn dat storingen direct worden opgepakt? Besteed dan het IT-beheer uit. Van het uitvoeren van belangrijke updates tot netwerkonderhoud: wij zorgen voor de continuïteit van uw IT én die van uw bedrijf.

Systeembeheer op afstand

Van het optimaliseren van uw online werkomgeving tot het oplossen van storingen en problemen: op afstand pakken wij het graag voor u op. En natuurlijk gaan we ook preventief voor u aan de slag. Problemen die uit het niets lijken te ontstaan, zorgen immers voor stress en brengen de continuïteit van uw werk in gevaar. Met ons managementsysteem beheren we proactief uw verbindingen, Wi-Fi, werkstations, server, security en méér. En heeft u vragen? Onze helpdesk is goed bereikbaar.

Systeembeheer op locatie

Op afroep of op vaste dagen. Eens per week, tweewekelijks of maandelijks. Volledig bij u op kantoor of deels remote (lees: op afstand). Verschillende klanten schakelen ons in voor systeembeheer op locatie. Het belangrijkste voordeel? Zij hoeven geen eigen IT’er in dienst te nemen, maar hebben wél een IT-specialist tot hun beschikking. Een professional om mee te sparren, om vragen aan te stellen en om taken door te laten uitvoeren. Heeft uw organisatie tussen 10 en 100 werkplekken? Dan kunt u óók van dit voordeel profiteren.

Online self service-portal

Als klant van 2Dogs krijgt u toegang tot onze online self service-portal, HaloPSA. Hierin kunt u tickets inschieten. Ook ziet u in deze portal welke afspraken wij met u hebben gemaakt en wat bijvoorbeeld onze reactietijd op een storing moet zijn. Goed om te weten: in HaloPSA kunnen wij rollen en rechten instellen. Zo kunt u de ene medewerker – bijvoorbeeld een manager – meer bevoegdheden geven dan de ander. Veiligheid staat voorop.
kennismaken?
Bij 2Dogs heeft u met één aanspreekpunt alle IT geregeld. Benieuwd hoe wij uw IT-uitdagingen kunnen oplossen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in.
Kennismaken?

Uw voordelen met 2Dogs

Voordeel 1

IT-beheer door de professionals van 2Dogs staat garant voor de continuïteit van uw IT én die van uw organisatie.

Voordeel 2

Googelt u HaloPSA, dan ziet u dat dit een Engelstalig platform is. Natuurlijk is uw omgeving na inlog wél gewoon in het Nederlands.

Voordeel 3

Op afstand – dus remote – of bij u op locatie. Bij 2Dogs kiest u zélf wat uw voorkeur heeft. En wat u ook kiest, ons beheer is proactief.