Skip to main content

Kamphuis Nijverdal

Kamphuis Nijverdal

Kamphuis Nijverdal is al sinds 1990 gespecialiseerd in het stralen, schooperen en spuiten van grootmaterieel, machines en andere vergelijkbare producten. Goed om te weten: met stralen worden corrosie en andere verontreinigingen van metaal verwijderd. Schooperen houdt in dat er een beschermlaag op het materiaal wordt aangebracht, om oxidatie te voorkomen.

Geen moment getwijfeld

“De naam 2Dogs vind ik heel sterk: een vader bewaakt samen met zijn twee zoons de IT van jouw bedrijf.” Aan het woord is Jan Kamphuis, oprichter en eigenaar van Kamphuis Nijverdal. “2Dogs is daarnaast een mooie combinatie van jarenlange ervaring en een jonge, frisse kijk op IT. Ook dát spreekt mij aan. En bovendien ben ik graag trouw aan leveranciers met wie ik naar tevredenheid samenwerk. De eigenaar van 2Dogs, Enrico Scholman, verzorgt al ruim tien jaar onze IT. Ook bij zijn zoons had ik meteen een goed gevoel. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om klant te worden bij 2Dogs als nieuw bedrijf.”

Alles om goed (in de cloud) te kunnen werken

2Dogs levert bij Kamphuis Nijverdal alles wat nodig is om goed (in de cloud) te kunnen werken. De overstap vond Kamphuis niet spannend. Hij vertelt: “Nadat ze de infrastructuur van ons kantoor en de werkplaats in kaart hadden gebracht, hebben ze ons rustig en duidelijk uitgelegd wat ze gingen doen én waarom. Zo hebben ze ons geadviseerd om onze switches en routers te vervangen, omdat ze die niet op afstand konden monitoren. In het geval van een storing heeft dat impact op de reactietijd. Onze nieuwe producten kan 2Dogs wél op afstand bedienen. Door de heldere uitleg zag ik daar meteen het voordeel van in.”

No-nonsense en oplossingsgericht

Kamphuis waardeert ook de tekenkwaliteiten van 2Dogs. Hij lacht: “Alles wordt schematisch voor mij uitgetekend, zodat ik het als leek ook snap. Daarbij zijn ze helder in hun tarieven – ook heel prettig. En tot slot zijn ze no-nonsense, hebben ze geen kapsones en zijn ze oplossingsgericht. Ja, ik kan iedereen 2Dogs aanraden.”