Skip to main content

Over 2Dogs, uw IT-partner

Het motto van 2Dogs is simpel, maar doeltreffend: u als klant staat op één, maar veiligheid gaat voor alles. Ontdek op deze pagina wat dit voor u betekent én wat wij als IT-partner voor uw bedrijf kunnen doen.
network2-icon
Efficiënte IT-oplossingen
Op maat gemaakt voor úw succes
write-icon
Full-service leverancier
Cloud, cybersecurity, beheer én networking
brain-icon
IT-professionals
Ervaren experts met up-to-date kennis
chat2-icon
Méér dan alleen IT
Oog voor uw behoeften en zakelijke doelen

Uw wensen + optimale cybersecurity = succes

2Dogs luistert naar uw behoeften en doelstellingen en levert op basis daarvan op maat gemaakte IT-oplossingen die uw bedrijf ondersteunen en laten groeien. Tegelijkertijd erkennen wij dat veiligheid in de digitale wereld van het grootste belang is. Daarom nemen wij álle mogelijke beveiligingsmaatregelen om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen cyberdreigingen. Zo kunt u vertrouwen op onze IT-diensten én zijn uw gegevens veilig.

Uitgebreide IT-expertise

Of het nu gaat om het leveren van cloudoplossingen, IT- of netwerkbeheer of het opstellen van beveiligingsprotocollen: ons ervaren team heeft expertise op diverse gebieden. Wilt u dit zelf ontdekken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat betekent ‘vooraf vastgesteld bedrag’?
Bij 2Dogs geloven we in eerlijkheid en transparantie, óók als het gaat om uw IT-investeringen. Daarom kunt u bij ons heldere en duidelijke prijsafspraken verwachten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere taak nauwkeurig de benodigde tijd en middelen inschatten. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor deze inschatting en bieden onze diensten aan tegen een vast bedrag. Géén verrassingen achteraf, géén onverwachte rekeningen en géén verborgen kosten: nee, u weet precies waar u aan toe bent.
Wat als ik als klant vragen heb of een storing wil melden?
Bij 2Dogs geven we onze klanten graag zelf de touwtjes in handen. Via ons selfserviceportal kunt u verzoeken en incidenten indienen, waarmee wij direct aan de slag kunnen. Het resultaat: mínder administratief werk en méér tevreden klanten en medewerkers.
Jullie hebben een duurzame IT-verantwoordelijkheidsservice, wat houdt dat in?
Wij willen méér doen dan alleen hoogwaardige IT-oplossingen leveren. Daarom hebben wij onze duurzame IT-verantwoordelijkheidsservice bedacht. Wanneer laptops en pc’s het einde van hun levensduur hebben bereikt, voeren wij ze kosteloos en op een milieuvriendelijke manier af. Voor uw gemak halen wij de apparatuur natuurlijk ook bij u op locatie op. En omdat uw bedrijfsgegevens cruciaal zijn, garanderen wij dat alle data op de afgedankte apparatuur veilig verwijderd wordt. Als bewijs van dit proces ontvangt u een certificaat. Tot slot zetten wij ons in voor een circulaire economie. Dit doen wij door nog bruikbare materialen uit uw afgedankte apparatuur te recyclen. En als de apparatuur nog functioneel is, herstellen we deze en schenken we het aan geselecteerde goede doelen.
Wat betekent de duurzame IT-verantwoordelijkheidservice voor mij als klant?
Bij 2Dogs geloven we dat bedrijven de kracht hebben om positieve veranderingen teweeg te brengen. Kiest u voor ons als uw IT-partner? Dan draagt u dankzij onze duurzame IT-verantwoordelijkheidsservice met uw bedrijf bij aan een groenere toekomst. Ook laat het zien dat u uw partners zorgvuldig kiest en dat u waarde hecht aan duurzaam ondernemerschap. Samen bouwen we aan een duurzame en verantwoordelijke toekomst.
info-icon

Antwoord niet gevonden?

Heeft u vragen over onze dienstverlening waar u op deze pagina geen antwoord op hebt gekregen? Geen probleem, u kunt altijd even contact met ons opnemen.