Skip to main content

Cloud

Werken in de cloud

Werken in de cloud betekent overal en altijd kunnen werken alsof u op kantoor zit, met alle gewenste data en applicaties tot uw beschikking. U bent verzekerd van maximale beschikbaarheid en altijd up-to-date hard- en software.

De cloudoplossingen van 2Dogs

Bij 2Dogs kunt u terecht voor Microsoft-365, Microsoft Azure Virtual Desktop en hybride cloud. Met Microsoft-365 heeft u overal en altijd toegang tot uw e-mail, agenda en Office-toepassingen, zoals Word en Excel. Microsoft Azure Virtual Desktop (AVD) is de ideale oplossing als u medewerkers op afstand veilig en eenvoudig wilt laten (samen)werken. En hybride cloud is de perfecte combinatie tussen een fysieke server op locatie en werken in de cloud. Gelukkig hoeft u niet zelf te bepalen welke van deze drie oplossingen in uw situatie de juiste is. Wij onderzoeken uw bedrijfsprocessen en geven advies op maat.

Migreren naar de cloud

Natuurlijk zorgt 2Dogs ook voor een succesvolle migratie naar de cloud. Eerst brengen we in een uitgebreide inventarisatie alle huidige systemen en applicaties in kaart. Daarbij kijken we ook of er applicaties verouderd of zelfs niet meer in gebruik zijn. Zo ja, dan helpen we met het selecteren van nieuwe applicaties, denk aan een boekhoud- of CRM-pakket. Vervolgens maken we een cloud-migratiestrategie, ontwerpen we uw nieuwe cloudomgeving en zorgen we voor een geruisloze migratie. En ná de migratie kunnen we uw medewerkers trainen in de nieuwe manier van werken.

Uw unieke cloudoplossing

Met de cloud staan uw server of data in een beveiligd datacenter. Hoe u die cloud benadert, is afhankelijk van uw wensen – de cloud is namelijk niet voor iedereen hetzelfde. Benieuwd wat 2Dogs in úw situatie adviseert?
kennismaken?
Bij 2Dogs heeft u met één aanspreekpunt alle IT geregeld. Benieuwd hoe wij uw IT-uitdagingen kunnen oplossen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in.
Kennismaken?

Uw voordelen met 2Dogs

Oplossingsgericht

Microsoft-365, Microsoft Azure Virtual Desktop of hybrid cloud: samen met u, op basis van uw bedrijfsprocessen, maken we de juiste keuze.

Betrouwbaarheid

Migreren naar de (hybrid) cloud is spannend. Met 2Dogs kiest u voor een betrouwbare partner met een bewezen track record.

Veiligheid

Digitalisering biedt voordelen, maar brengt ook risico’s met zich mee. Bij ons staat u als klant op één, maar gaat veiligheid voor alles.