Skip to main content

Cybersecurity

Slimme beveiligingsmaatregelen

Mkb’ers zijn vaak doelwit van cyberaanvallen, zo blijkt uit allerlei onderzoeken. De reden: ze wapenen zich vaak minder goed tegen die aanvallen dan grote organisaties. Wij nemen strikte beveiligingsmaatregelen om uw bedrijfsgegevens wél te beschermen.

Veiligheid voor alles

De overheid heeft basismaatregelen vastgesteld die iedere organisatie zou moeten treffen om cyberaanvallen tegen te gaan. Ook uw bedrijf is kwetsbaar als deze maatregelen niet genomen zijn. 2Dogs neemt ieder onderdeel onder de loep en beveiligt deze optimaal. Want niet voor niets is ons motto: u als klant staat op één, maar veiligheid gaat voor alles. Of het nu gaat om werkstationbeveiliging, firewalls of back-ups: wij zetten de juiste stappen. Zo kunnen wij de continuering van uw bedrijfsprocessen garanderen. En omdat cybersecurity ook beheerd moet worden, werken wij met slimme managementsystemen die ons 24/7 inzichten geven.

SOC-as-a-service en penetratietest

Twee van onze diensten op het gebied van cybersecurity lichten wij graag uit. Om te beginnen kunnen wij u SOC-as-a-Service leveren, waarbij SOC staat voor Security Operations Centre. Kiest u hiervoor, dan monitoren wij uw netwerken continu op aanvallen en afwijkende zaken. Dat wij dit tegen een relatief laag bedrag per maand leveren, is next level security. Daarnaast kan één van onze betrouwbare partners een penetratietest voor u uitvoeren, om te onderzoeken of uw netwerk écht veilig is. De kans dat hackers een keer binnen proberen te komen, is immers meer dan reëel. Tijdens een penetratietest testen ethische hackers uw systemen op veiligheid en schatten zij alle mogelijk risico’s in. Ons advies ontvangt u vervolgens in een overzichtelijk document en begrijpelijke taal.

Eerste scan of second opinion

Bent u benieuwd of – en zo ja: waar – u risico loopt? Kies dan voor een security scan van 2Dogs – het perfecte startpunt voor een samenwerking. Met deze scan brengen wij namelijk alle kwetsbaarheden in beeld. Daarnaast kunnen wij een second opinion uitvoeren.
kennismaken?
Bij 2Dogs heeft u met één aanspreekpunt alle IT geregeld. Benieuwd hoe wij uw IT-uitdagingen kunnen oplossen? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in.
Kennismaken?

Uw voordelen met 2Dogs

Voordeel 1

Veiligheid is onze belangrijkste pijler. Daarom leveren wij IT-oplossingen waarbij een optimale veiligheid gegarandeerd is – altijd.

Voordeel 2

Wij stemmen onze dienstverlening af op de behoeften van uw bedrijf en uw zakelijke doelen. Dat geldt dus ook voor cybersecurity.

Voordeel 3

We adviseren, voeren uit én trainen uw medewerkers in veilig (online) werken. Zo is de veiligheid van uw data optimaal geborgd.