Skip to main content

Leer ons beter kennen


Welkom bij 2Dogs, waar we geloven in het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen met een persoonlijke touch. Benieuwd naar de mensen die dat mogelijk maken? Maak kennis met ons team!
Kamphuis-Enrico

Enrico Scholman

Mijn reis begon in het jaar 2000, toen ik mijn eigen IT-bedrijf E-Support, oprichtte. Gedurende bijna twee decennia heb ik met veel plezier de rol van eigenaar vervuld en heb ik een schat aan ervaring opgebouwd in het bieden van hoogwaardige IT-diensten aan mijn klanten. Na bijna vijf jaar werkzaam te zijn geweest als accountmanager bij een IT-bedrijf in Kampen, voelde ik opnieuw de drang om mijn eigen weg te banen en een nieuw avontuur aan te gaan. Met mijn twee zonen, Yannick en Leander, aan mijn zijde, was het een logische stap om samen een nieuw bedrijf, 2Dogs, op te richten. Voor mij is het een voorrecht om te zien hoe deze jonge mensen zich ontwikkelen en gedijen in de wereld van technologie. Ze brengen niet alleen nieuwe ideeën en energie naar ons bedrijf, maar ze omarmen ook de technologieën van morgen met een enthousiasme dat aanstekelijk is.

Kamphuis-Yannick

Yannick Scholman

Ik ben Yannick, een ervaren professional met een achtergrond in servicedeskondersteuning en operationele engineering. Mijn reis begon als servicedeskmedewerker bij een grote bouwonderneming, waar ik gedurende ruim twee jaar waardevolle ervaring opdeed in het ondersteunen van gebruikers en het oplossen van technische vraagstukken. Vastberaden om mijn passie voor technologie verder te ontwikkelen, heb ik vervolgens de overstap gemaakt naar een ICT-bedrijf als operations engineer, waar ik bijna drie jaar heb gewerkt. Hier kreeg ik de kans om periodiek naar klanten te gaan en samen met hen de ICT-omgeving te optimaliseren. Wat mij energie geeft, is het succesvol afronden van projecten waarbij nieuwe technologieën worden ingezet. Of het nu gaat om de migratie naar een cloudwerkplek of het moderniseren van een intern netwerk, ik vind het geweldig om samen met klanten te brainstormen over hun wensen en vervolgens een passende oplossing te creëren.

Leander Scholman

Ik ben Leander Scholman, een gedreven tweedejaars HBO-student. Mijn passie voor technologie en mijn reis in de ICT-wereld zijn nauw met elkaar verbonden. Vanaf jonge leeftijd was ik gefascineerd door de innerlijke werking van computers en de mogelijkheden die ze bieden. Het was deze nieuwsgierigheid die me aanzette om mijn MBO-studie te versnellen en mijn kennis te verdiepen. Met mijn passie voor technologie en een specialisatie in cybersecurity ben ik vastberaden om de digitale wereld te verkennen en te versterken. Mijn reis begon al op jonge leeftijd, gedreven door nieuwsgierigheid en een onstuitbare drang om te begrijpen hoe dingen werken. Mijn kenmerken, zoals probleemoplossend denken, technische vaardigheden, leergierigheid en nauwkeurigheid, vormen de kern van mijn aanpak. Ik geloof in het belang van continue groei en het leveren van hoogwaardige oplossingen die onze klanten helpen om hun doelen te bereiken. Dus, als je op zoek bent naar een partner die niet alleen snelheid, maar ook kwaliteit en toewijding biedt, dan ben je bij 2Dogs aan het juiste adres.