Skip to main content

Overstappen

smartphone-icon

Overstappen
met uw IT?

Overstappen van IT-dienstverlener doet u niet zomaar. Daarom hebben wij maar één doel: alle zorgen over de overstap voor u wegnemen. In 6 concrete stappen zorgen wij dat we uw IT naadloos kunnen overnemen én optimaliseren.
play-icon

Het begint met
een goed gesprek

2Dogs wil een partner zijn die de groei en efficiëntie van uw organisatie ondersteunt met doordachte, op maat gemaakte IT-oplossingen. Dat kan alleen als we beginnen met een goed gesprek waarin u ons álles vertelt over uw bedrijf, uw behoeften en uw zakelijke doelen.
chat2-icon

IT-dienstverlening tegen vaste prijzen

Bij 2Dogs geloven we in eerlijkheid en transparantie, óók als het gaat om uw IT-investeringen. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen een vast bedrag. Géén verrassingen achteraf, géén onverwachte rekeningen en géén verborgen kosten.
Neem contact met ons op

Hoe kunnen we u helpen? Bel of mail ons gerust! Eén van onze IT-professionals helpt u dan graag op weg.

Hoe kunnen we u helpen?

Overstappen in 6 stappen

stroke-icon

Stap 1

We beginnen met een diepgaande analyse van uw huidige IT-infrastructuur, behoeften en zakelijke doelen. Zo krijgen wij een goed beeld van waar u nu staat én waar u naartoe wilt.
write-icon

Stap 2

2Dogs levert geen standaard oplossingen. We ontwikkelen voor u een op maat gemaakte IT-oplossing die perfect past bij de specifieke eisen en ambities van úw organisatie.
fingerprint-icon

Stap 3

Veranderingen voeren we stap voor stap door, om eventuele verstoringen tot een minimum te beperken. Zo’n gestructureerde implementatie zorgt voor een soepele overgang.
mail2-icon

Stap 4

Voorkomen is beter dan genezen. Wij voeren proactief onderhoud uit om potentiële problemen te identificeren en op te lossen vóórdat ze van invloed zijn op uw bedrijfsvoering.
gears-icon

Stap 5

We bieden voortdurende ondersteuning, zodat uw systemen soepel blijven draaien. En natuurlijk staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden en problemen snel op te lossen.
gear-icon

Stap 6

De wereld van IT evolueert snel. Bij 2Dogs blijven we vooruitkijken en zorgen we dat uw IT-omgeving met de nieuwste technologieën en best practices up-to-date blijft.