Skip to main content

ICT scan voor uw omgeving

Bij 2Dogs begrijpen we dat uw bedrijf alleen maar zo goed is als de efficiëntie van uw IT-systemen. Daarom bieden we onze klanten een uitgebreide ICT Scan aan, ontworpen om de kern van uw digitale infrastructuur te analyseren en te optimaliseren.

Stap 1

U vraagt de gratis ICT scan aan

U kunt via de knop Afspraak maken in contact komen met ons

Stap 2

Wij voeren de scan op locatie uit

Onze expert zal op een afgesproken dag uw ICT omgeving onder de loep nemen

Stap 3

U ontvangt een gedetaileerd rapport

U ontvangt binnen 5 werkdagen een gedetailleerd rapport over de status van uw ICT omgeving

Wat onze klanten zeggen

“De naam 2Dogs vind ik heel sterk: een vader bewaakt samen met zijn twee zoons de IT van jouw bedrijf.”

Jan Kamphuis, Kamphuis Nijverdal

“Wij vinden het fijn om een lokale IT-partner te hebben – een partij die letterlijk dichtbij is”,

Henriette Scholman, PVM Rijssen

Onze partners

Ontdek onze sterke samenwerkingsverbanden met vooraanstaande organisaties in de ICT-branche, waarmee we uitgebreide oplossingen bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over onze gratis ICT-scan op locatie? Hier vind je directe antwoorden op de meest voorkomende vragen over onze dienstverlening. Ontdek hoe onze scan werkt, wat je kunt verwachten en hoe het jouw bedrijf kan helpen.
Wat houdt de gratis ICT-scan op locatie precies in?
Onze gratis ICT-scan op locatie is een grondige evaluatie van de huidige ICT-infrastructuur van jouw bedrijf. We identificeren potentiële problemen, optimalisatiemogelijkheden en beveiligingsrisico’s.
Hoe lang duurt de ICT-scan?
De duur van de ICT-scan kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van jouw ICT-infrastructuur. Over het algemeen duurt de scan enkele uren tot een halve dag.
Wat gebeurt er na de ICT-scan?
Na de scan ontvang je een gedetailleerd rapport met de bevindingen en aanbevelingen van onze experts. We bespreken dit rapport met jou en bieden indien nodig verdere ondersteuning bij het implementeren van aanbevolen oplossingen.
Is de ICT-scan echt gratis?
Ja, onze ICT-scan op locatie is volledig gratis en vrijblijvend. We geloven in transparantie en willen jou de kans geven om de waarde van onze diensten te ervaren zonder enige verplichtingen.
Hoe kan ik een afspraak maken voor de ICT-scan?
Je kunt eenvoudig een afspraak inplannen door op “Afspraak maken” te klikken, rechtsboven op onze website. Hier plan je een Microsoft Teams-meeting in, waarbij we dan een geschikt moment kunnen vinden voor de scan op jouw locatie. U kunt ons ook bereiken via e-mail op [email protected] of telefonisch op 085 0410 222.