Skip to main content

ICT scan

Bij 2Dogs begrijpen we dat uw bedrijf alleen maar zo goed is als de efficiëntie van uw IT-systemen. Daarom bieden we onze klanten een uitgebreide ICT Scan aan, ontworpen om de kern van uw digitale infrastructuur te analyseren en te optimaliseren.

ICT scan

Waarom een ICT Scan?

Het landschap van informatietechnologie evolueert voortdurend, en wat vandaag effectief kan zijn, kan morgen verouderd zijn. Met onze ICT Scan helpen we u om vooruit te kijken, potentiële knelpunten te identificeren en proactief oplossingen te bieden voordat problemen zich voordoen. Door uw IT-infrastructuur regelmatig te laten scannen, kunt u niet alleen operationele kosten besparen, maar ook uw bedrijfsprestaties optimaliseren en uw concurrentievoordeel behouden.

Wat kunt u verwachten van de 2Dogs ICT Scan?

Onze ervaren IT-professionals zullen een grondige analyse uitvoeren van uw IT-systemen en processen, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde tools en technieken om een volledig beeld te krijgen van uw huidige situatie. Na afloop ontvangt u een gedetailleerd rapport met aanbevelingen voor verbetering, samen met een plan van aanpak om uw IT-infrastructuur te optimaliseren en te beveiligen voor de toekomst.

presentation-with-dog

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een scan willen?
Een ICT-scan is een essentiële eerste stap voor elk bedrijf dat zijn digitale infrastructuur wil optimaliseren en beveiligen. Door een grondige analyse van uw ICT-systemen uit te voeren, kunnen potentiële zwakke punten, inefficiënties en beveiligingsrisico’s worden geïdentificeerd voordat ze problemen veroorzaken. Met de inzichten van de scan kunt u proactief maatregelen nemen om uw IT-omgeving te verbeteren, de betrouwbaarheid te vergroten en de operationele kosten te verlagen.
Is de scan echt gratis?
Ja, absoluut! Bij 2Dogs geloven we in transparantie en het bieden van waarde aan onze klanten. Daarom bieden we onze ICT-scan volledig gratis aan voor nieuwe klanten. Er zijn geen verborgen kosten of verplichtingen verbonden aan de scan. Het is onze manier om u te helpen uw bedrijf te laten groeien door middel van een solide IT-infrastructuur.
Welke onderdelen vallen onder de ICT scan?
Onze uitgebreide ICT-scan omvat een grondige analyse van verschillende aspecten van uw IT-omgeving, waaronder netwerkbeveiliging, hardware-infrastructuur, softwaretoepassingen, gegevensbeheer en -bescherming, systeemprestaties en meer. We inspecteren uw systemen op potentiële kwetsbaarheden, compatibiliteitsproblemen en optimalisatiemogelijkheden om een ​​volledig beeld te krijgen van uw IT-landschap.
Hoelang duurt de ICT scan?
De ICT scan zal maximaal twee uur duren. Vervolgens zult u binnen 5 werkdagen een gedetailleerd rapport ontvangen over uw omgeving.

Neem vandaag nog contact met ons op voor uw ICT Scan!

Klaar om uw IT-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met 2Dogs. Onze experts staan klaar om u te helpen uw bedrijf te beschermen, te laten groeien en te gedijen in het digitale tijdperk.

SentinelOne
Microsoft 365
halopsa-red
HaloPSA