Skip to main content

ICT bedrijf in Rijssen

U als klant staat op één, maar veiligheid gaat voor alles. Dát is de visie van 2Dogs, uw partner in IT. Digitalisering biedt namelijk grote voordelen, maar brengt ook risico’s met zich mee. Daarom leveren wij IT-oplossingen waarbij een optimale veiligheid gegarandeerd is – altijd.

Onze diensten

Bij 2Dogs bieden we een complete suite van IT-diensten, waaronder Networking, Cloud, IT-beheer en Cybersecurity. Laat ons uw IT-infrastructuur optimaliseren en beveiligen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Neem contact met ons op voor oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften.

ICT bedrijf in Rijssen

SERVERBEHEER

Heeft u geen IT-afdeling, maar wilt u er wel zeker van zijn dat storingen direct worden opgepakt? Besteed dan het IT-beheer uit. Van het uitvoeren van belangrijke updates tot netwerkonderhoud: wij zorgen voor de continuïteit van uw IT én die van uw bedrijf.

DATA BACKUP & RECOVERY

Het veilig stellen van uw data is voor ons cruciaal. Uw data wordt op meerdere plekken versleuteld opgeslagen en wordt periodiek door onze specialisten getest.

ICT op locatie

Op afroep of op vaste dagen. Eens per week, tweewekelijks of maandelijks. Volledig bij u op kantoor of deels remote (lees: op afstand). Verschillende klanten schakelen ons in voor systeembeheer op locatie. Het belangrijkste voordeel? Zij hoeven geen eigen IT’er in dienst te nemen, maar hebben wél een IT-specialist tot hun beschikking.

NETWERK MONITORING

Een betrouwbaar en goed presterend netwerk is voor ieder bedrijf van levensbelang – óók voor de uwe. Door het beheer hiervan uit te besteden aan 2Dogs, bent u gegarandeerd van een solide netwerk waar u op kunt vertrouwen – iedere werkdag weer.

CLOUD DIENSTEN

Werken in de cloud betekent overal en altijd kunnen werken alsof u op kantoor zit, met alle gewenste data en applicaties tot uw beschikking. U bent verzekerd van maximale beschikbaarheid en altijd up-to-date hard- en software.

CYBERSECURITY

Mkb’ers zijn vaak doelwit van cyberaanvallen, zo blijkt uit allerlei onderzoeken. De reden: ze wapenen zich vaak minder goed tegen die aanvallen dan grote organisaties. Wij nemen strikte beveiligingsmaatregelen om uw bedrijfsgegevens wél te beschermen.
phone-support

ICT bedrijf in Rijssen

Bij 2Dogs geloven we in persoonlijk contact. Het stelt ons in staat uw behoeften beter te begrijpen en oplosingen te bieden die perfect passen bij uw bedrijf. Met toegewijde toeamleden staan we altijd voor u klaar.

Marktleiders

Bij 2Dogs streven we ernaar om uw bedrijf te beschermen en te laten groeien met de beste technologische oplossingen die beschikbaar zijn. Daarom hebben we zorgvuldig gekozen voor marktleider die bewezen hebben betrouwbaar en effectief te zijn.

ibm model f 2
SentinelOne
Microsoft 365
halopsa-red
HaloPSA