Skip to main content

ICT bedrijf in Holten

Welkom bij 2Dogs, uw toonaangevende ICT-bedrijf in Holten! Het veranderen van IT-dienstverlener is een belangrijke beslissing. Waarom zou u kiezen voor 2Dogs? Het antwoord leest u op deze pagina.

windows-laptop-outside

Uw eigen IT-afdeling buiten de deur

2Dogs is verder een allesomvattende leverancier van IT-diensten – uw eigen IT-afdeling buiten de deur. Ons doel is om al uw zorgen met betrekking tot IT weg te nemen. Daarom is ons aanbod breed en veelzijdig. Of het nu gaat om het leveren van cloudoplossingen, IT- of netwerkbeheer of het opstellen van beveiligingsprotocollen: ons ervaren team heeft expertise op diverse gebieden.
signing-document

Onze IT-diensten: dít kunt u verwachten

Voor ál onze diensten betaalt u een vast bedrag. Zo optimaliseren wij uw IT-kosten, zónder concessies te doen aan kwaliteit of service. Alles wat we voor u mogen doen, leggen we bovendien vast in een SLA (Service Level Agreement) en een XLA (eXperience Level Agreement). In de SLA beschrijven we de kwaliteit en beschikbaarheid van onze dienstverlening. In de XLA – een document dat we gedurende onze samenwerking steeds weer bijstellen – staan uw gewenste resultaten met onze dienstverlening centraal.
microsoft-laptop-kitchen

IT-ondersteuning wanneer u dat nodig heeft

Bij 2Dogs hebben we een breed scala aan certificeringen ‘op zak’. Ook hebben onze IT-professionals de drive om hun kennis up-to-date te houden. Daardoor zijn wij bedreven in het aanpakken van complexe uitdagingen. Wij lossen niet alleen problemen op, maar leveren oplossingen die uw bedrijf vooruit helpen. En dankzij onze ervaring begrijpen we als geen ander dat IT-problemen zich niet beperken tot kantooruren. Daarom zijn we ook buiten reguliere werktijden bereikbaar. Wanneer u ons nodig heeft, staan wij voor u klaar.
laptop-with-dog

Duurzame ICT in Holten

Wij willen méér doen dan alleen hoogwaardige IT-oplossingen leveren. Daarom hebben wij onze duurzame IT-verantwoordelijkheidsservice bedacht. Scroll naar de veelgestelde vragen om hier meer over te lezen. En natuurlijk kunnen wij u er ook persoonlijk over vertellen.

Veelgestelde vragen

Wat betekent ‘vooraf vastgesteld bedrag’?
Bij 2Dogs geloven we in eerlijkheid en transparantie, óók als het gaat om uw IT-investeringen. Daarom kunt u bij ons heldere en duidelijke prijsafspraken verwachten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere taak nauwkeurig de benodigde tijd en middelen inschatten. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor deze inschatting en bieden onze diensten aan tegen een vast bedrag. Géén verrassingen achteraf, géén onverwachte rekeningen en géén verborgen kosten: nee, u weet precies waar u aan toe bent.
Wat als ik als klant vragen heb of een storing wil melden?
Bij 2Dogs geven we onze klanten graag zelf de touwtjes in handen. Via ons selfserviceportal kunt u verzoeken en incidenten indienen, waarmee wij direct aan de slag kunnen. Het resultaat: mínder administratief werk en méér tevreden klanten en medewerkers.
Jullie hebben een duurzame IT-verantwoordelijkheidsservice, wat houdt dat in?
Wij willen méér doen dan alleen hoogwaardige IT-oplossingen leveren. Daarom hebben wij onze duurzame IT-verantwoordelijkheidsservice bedacht. Wanneer laptops en pc’s het einde van hun levensduur hebben bereikt, voeren wij ze kosteloos en op een milieuvriendelijke manier af. Voor uw gemak halen wij de apparatuur natuurlijk ook bij u op locatie op. En omdat uw bedrijfsgegevens cruciaal zijn, garanderen wij dat alle data op de afgedankte apparatuur veilig verwijderd wordt. Als bewijs van dit proces ontvangt u een certificaat. Tot slot zetten wij ons in voor een circulaire economie. Dit doen wij door nog bruikbare materialen uit uw afgedankte apparatuur te recyclen. En als de apparatuur nog functioneel is, herstellen we deze en schenken we het aan geselecteerde goede doelen.
Wat betekent de duurzame IT-verantwoordelijkheidservice voor mij als klant?
Bij 2Dogs geloven we dat bedrijven de kracht hebben om positieve veranderingen teweeg te brengen. Kiest u voor ons als uw IT-partner? Dan draagt u dankzij onze duurzame IT-verantwoordelijkheidsservice met uw bedrijf bij aan een groenere toekomst. Ook laat het zien dat u uw partners zorgvuldig kiest en dat u waarde hecht aan duurzaam ondernemerschap. Samen bouwen we aan een duurzame en verantwoordelijke toekomst.
info-icon

Antwoord niet gevonden?

Heeft u vragen over onze dienstverlening waar u op deze pagina geen antwoord op hebt gekregen? Geen probleem, u kunt altijd even contact met ons opnemen.